Ένας οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε μια 28χρονη κοπέλα στην Κοζάνη και έσπευσε να εξαφανιστεί. Βέβαια, λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το Kozanlife.gr, ο 68χρονος οδηγός δεν σταμάτησε μετά το τροχαίο και εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ όπως έδειξε το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε όταν εντοπίστηκε από τους τροχονόμους έξω από τη Λευκόβρυση Κοζάνης. Ο άνδρας συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Το γεγονός διαδραματίστηκε στις 19:15 το απόγευμα της Τρίτης. Ειδικότερα, η 27χρονη διέσχιζε διάβαση με διαγράμμιση στο ύψος της λαϊκής αγοράς και ο 68χρονος οδηγός την παρέσυρε και έφυγε από το σημείο. Βέβαια, οι κάμερες κατέγραψαν τα όσα έλαβαν χώρα με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί άμεσα. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις προβλεπόμενες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποστεί σοβαρά τραύματα.