Πολλά είναι τα δράματα που εκτυλίσσονται έξω από το νοσοκομείο Λάρισας μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς οι οικογένειες των αγνοουμένων περιμένουν να αναγνωρίσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Την ίδια ώρα εντός του νοσοκομείου πολυτραυματίες του δυστυχήματος δίνουν τηνδική τους μάχη, ενώ όσοι κατάφεραν να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους ξεκινούν ήδη τον δικαστικό τους αγώνα.

Ο Γιώργος Μπρατσιώτης, δικηγόρος πολυτραυματία, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο της Λάρισας, μίλησε για την κατάσταση υγείας του πελάτη του και για τις κινήσεις που θα κάνουν.

Ο άτυχος άνδρας ήταν στο δεύτερο βαγόνι και φέρει τραύματα στα πλευρά, ενώ του έχουν μπει γυαλιά στα μάτια.

 Ο δικηγόρος του, Γιώργος Μπρατσιώτης, είπε πως προχώρησαν σε παράσταση προς στήριξη της κατηγορίας.

 «Σήμερα κάναμε παράσταση προς στήριξη της κατηγορίας για τον εντολέα μου, ο οποίος είναι πολυτραυματίας. Έχει κατάγματα στα πλευρά και πολλά χτυπήματα από γυαλιά. Η κατάστασή του είναι σοβαρή και κάνει θεραπείες για τα μάτια ενώ δεν μπορεί να κινηθεί. Σήμερα καταθέσαμε την πρώτη παράσταση προς στήριξη. Ο πελάτης μου ένιωσε ένα μεγάλο τράνταγμα και έκλαιγε γιατί δεν μπορούσε να σώσει κάποιον. Ήταν τυχερός γιατί έπεσε κάτω, αλλά μπήκαν γυαλιά στα μάτια του. Εμείς θέλουμε να βάλουν νέα στοιχεία στην υπόθεση. Προσθέτουμε τη σωματική βλάβη αλλά και την ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς ο κατηγορούμενος γνώριζε πως έκανε το λάθος και το άφησε διαγώνια».

 Ο άνδρας ξεκίνησε από Λάρισα για να πάει στη Θεσσαλονίκη, όπου δουλεύει και πήρε το βραδινό δρομολόγιο γιατί είναι πιο οικονομικό.

 «Οι περισσότεροι επιβάτες θα πλήρωναν το εισιτήριο μέσα στο τρένο, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό ατόμων. Η ευθύνη είναι σε τρεις εταιρείες και ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον».