Σε πένθος έχει βυθιστεί και η Κύπρος λόγω του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος με τις δύο αμαξοστοιχίες που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Τραγικό τέλος γράφτηκε για τον 23χρονο Κύπριο φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός του, η οποία ανευρέθηκε στα συντρίμμια της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το SigmaLive, την τραγική είδηση έκαναν γνωστή συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του 23χρονου φοιτητή, τα οποία τον αποχαιρετούσαν μέσω αναρτήσεων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικογένεια του Κυπριανού Παπαϊωάννου ενημερώθηκε από τις ελληνικές αρχές ότι η σορός του ανευρέθηκε στα συντρίμμια του τρένου.

kyp

Ο 23χρονος, που σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη, επέστρεφε στην πόλη ύστερα από ταξίδι που έκανε για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με την αρραβωνιαστικιά του. Κατά την επιστροφή ο νεαρός επέλεξε το τρένο, ενώ η αρραβωνιαστικιά του επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη οδικώς.

Σημειώνεται πως στους 57 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Ο αριθμός των ταυτοποιημένων σορών από τους συνολικά 57 νεκρούς έχει ξεπεράσει τις 30.