Δεν έχουν τέλος οι απίστευτες μαρτυρίες των επιζώντων επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.
Ο Νίκος, ένας 28χρονος επιβάτης που βρισκόταν στο τέταρτο βαγόνι του μοιραίου τρένου μίλησε για όλα όσα βίωσε πριν αλλά κατά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Ο 28χρονος αποκάλυψε πως λίγη ώρα πριν τη μοιραία σύγκρουση των τρένων άκουσε τις δίδυμες αδερφές και την ξαδέρφη τους να λένε ότι πάνε στο κυλικείο μέχρι να αδειάσει κάποια θέση…

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο 28χρονος είπε: «Ήταν δύσκολο, καθώς βγήκαμε γιατί είχε σπάει κάπως η πόρτα και δεν ήταν εύκολη η έξοδος. Απλά υπήρχε ένα κενό και πηδούσαμε κάτω. Είχε πάρει φωτιά ήδη το τρίτο βαγόνι, ήταν στα δύο μέτρα. Λίγα λεπτά πριν από τη μοιραία σύγκρουση δεν είχαμε ακούσει τίποτα. Ούτε κάποια συνομιλία από αυτές που έχουν ειπωθεί».

Πανικός, τσιρίδες, φωνές

Περιέγραψε τι συνέβη τη στιγμή της σύγκρουσης: «Αισθανθήκαμε το τράνταγμα. Δεν υπήρχε φρενάρισμα. Το τράνταγμα ήταν πολύ έντονο και συνεχόμενο. Από την άλλη μεριά του βαγονιού, είχαν σπάσει τα γυαλιά, πεταγόνταν τα πράγματα από πάνω. Υπήρχε αυτός ο πανικός, τσιρίδες, φωνές κτλ».

Για τις τρεις ξαδέρφες

Ο 28χρονος Νίκος είπε επίσης: «Σκεφτόμουν να πάω στο κυλικείο, γιατί μας είχαν τελειώσει τα νερά, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα. Οι δίδυμες και η ξαδέλφη τους άφησαν τις βαλίτσες εκεί που ήμουν και πήγαν στο κυλικείο να κάτσουν, τις άκουσα που το είπαν. Την άλλη μέρα το διάβασα και σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο. “Πάμε να κάτσουμε στο κυλικείο μέχρι να αδειάσει κάτι”, είπαν. Δυστυχώς…».