Μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη κατάφεραν να βγουν ζωντανοί ορισμένοι επιβάτες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 10 τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη τις βραδινές ώρες της Τρίτης 28/02.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύεται μια 22χρονη κοπέλα πολυτραυματίας, που βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παράλληλα, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου το κατώφλι του χειρουργείου πέρασε ο 22χρονος εγκαυματίας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ο νεαρός εισήχθη ώστε να χειρουργηθεί από τους πλαστικούς, με στόχο να ξεκινήσει η αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει, κυρίως σε πρόσωπο και ώμο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, στη χειρουργική κλινική του Παπαγεωργίου νοσηλεύονται, με εκδορές, αλλά εκτός κινδύνου, ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών και μία γυναίκα 54 ετών.

Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη ανέρχονται στους 57, ενώ μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί 32 σοροί.