Δύο άτομα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί από τη μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη, μετά τη μετωπική σύγκρουση τρένων.

Ειδικότερα, μια κοπέλα αγνοείται και ένας άνδρας δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για μια 23χρονη κοπέλα, την Εριέττα, για την οποία έχει κάνει δήλωση η μητέρα της.

Η κοπέλα ταξίδευε με το επιβατικό τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της έχει δώσει DNA, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, καθώς δεν έχει βρεθεί γενετικό υλικό που να ταιριάζει.

Η Εριέττα δεν έχει επικοινωνήσει από το βράδυ της Τρίτης με τους γονείς της, οι οποίοι περιμένουν το τηλέφωνο να χτυπήσει και να μάθουν τι απέγινε η μοναχοκόρη τους.


Αγωνία και για 34χρονο από το Μπαγκλαντές

Με την αγωνία ζουν και η οικογένεια και οι φίλοι ενός 34χρονου Μπαγκλαντεσιανού, καθώς υπάρχει αναφορά φίλου του που υποστηρίζει ότι επέβαινε στο μοιραίο τρένο.

Ωστόσο, δυστυχώς, δεν υπάρχει δείγμα DNA του Μπαγκλαντεσιανού, δεν υπάρχει κάποιο μέλος της οικογένειάς του που να έχει δώσει γενετικό υλικό, ούτε υπάρχει DNA από κάποιο αντικείμενό του, για να μπορέσει να γίνει κάποια ταυτοποίηση.

Σημειώνεται ότι υπάρχει μια αταυτοποίητη σορός στο νεκροτομείο Λάρισας, το DNA της οποίας δεν ταιριάζει με κανενός από όσους έχουν δώσει γενετικό υλικό.

Μάλιστα, υπήρχε ακόμη ένας μετανάστης στο τρένο, πακιστανικής καταγωγής, του οποίου η ταυτοποίηση έγινε με το DNA που ελήφθη από οδοντόβουρτσα, καθώς δεν υπήρχε συγγενής πρώτου βαθμού για να δώσει εκείνος γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, 57 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και έχουν ταυτοποιηθεί 55 άτομα.
Η διαδικασία ταυτοποίησης έχει ολοκληρωθεί και από την Παρασκευή γίνονται οι κηδείες των θυμάτων της τρομακτικής αυτής τραγωδίας.