Μια 19χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής, η οποία ταξίδευε στο 5ο βαγόνι του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία 62, έψαχνε απεγνωσμένα έναν τρόπο να επικοινωνήσει με την οικογένειά της αμέσως μετά το δυστύχημα.

Η τσάντα της, ένα χακί σακίδιο πλάτης, είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα σε αποσκευές και συντρίμμια μετά τη σφοδρή σύγκρουση και το νεαρό κορίτσι αναγκάστηκε να τη σκίσει ώστε να καταφέρει να βγάλει το κινητό της και να ειδοποιήσει τη μητέρα της ότι είναι καλά. Λίγες ημέρες μετά την πήγε για επισκευή σε κατάστημα μεταποίησης στο Μαρούσι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Αλέξανδρος Φούρλας τη φωτογράφισε και την ανέβασε στο Facebook, μαζί με ένα συγκινητικό μήνυμα, ότι τουλάχιστον αυτό το σακίδιο μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση του ιδιοκτήτη του καταστήματος μεταποίησης για την τραγωδία στα Τέμπη

«Επισκευή τσάντας νεαρής φοιτήτριας του 5ου βαγονιού. Ανεβάζω τη φωτογραφία αυτή γιατί πρέπει να συνεχίσει αυτή η τσάντα να υπάρχει και να λειτουργεί. Για να μην ξεχαστεί ποτέ από πού κατάφερε να βγει… Τώρα για τον πόνο που κουβαλά… εκκωφαντική σιωπή…», έγραψε ο κ. Φούρλας.

Επισκευή τσάντας νεαρής φοιτήτριας του 5ου βαγονιού. Ανεβάζω τη φωτογραφία αυτή γιατί πρέπει να συνεχίσει αυτή η τσάντα...

Posted by Alexandros Fourlas on Monday, March 6, 2023