Μικρές ιστορίες που μπαίνουν στο χρονοντούλαπο της ανθρώπινης ύπαρξης αναδεικνύονται μέσω του Star. Άνθρωποι που πήραν την επιβατική αμαξοστοιχία η οποία συγκρούστηκε με την εμπορευματική στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, και σκοτώθηκαν. Μικρές διαφορετικές ιστορίες, από τις οποίες κάποιες μοιάζουν διευθετημένες από την ειμαρμένη

Η 32χρονη Σοφία, ο αστυνομικός και πατέρας με τον 15χρονο γιο του Παναγιώτη, ο Νικήτας και η Κέλλυ, η 34χρονη Αθηνά που επέστρεφε στο παιδί της είναι μερικά από τα θύματα της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Σοφία

Η είδηση του θάνατου της 32χρονης Σοφίας από τον Λαγκαδά έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της. Είναι ένα από τα 57 θύματα των Τεμπών. Η οικογένειά της την αποχαιρέτησε την Κυριακή.





«Κλαίει όλη η Ελλάδα και εμείς δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Εκείνη η νύχτα ήταν από τις λίγες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Με πήραν τηλέφωνο για να με ειδοποιήσουν για το δυστύχημα τα μεσάνυχτα», δήλωσε ο αδελφός της Σοφίας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Περίμεναμε τόσες ώρες να μάθουμε αν είναι ζωντανή ή νεκρή.. Η κατάσταση ήταν τραγική..» τόνισε και συμπλήρωσε: «Το μόνο που ήθελα ήταν να δω την αδελφή μου. Περιμέναμε σε ένα θαύμα, μέχρι που μας ενημέρωσαν όταν έγινε η ταυτοποίηση», προσέθεσε ο αδελφός της.

Η Κέλλυ και ο Νικήτας

Η Κέλλυ και ο 23χρονος Νικήτας ήταν ένα νέο ζευγάρι που ταξίδευε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους.

Ο Νικήτας ήταν πυροσβέστης και υπηρετούσε στον 2ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών και σπουδαστής στο τμήμα Ψυχολογίας, ενώ η Κέλλυ σπούδαζε στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου επιβιβάστηκαν στο τρένο, όμως δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.






Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν στο εστιατόριο του τρένου όταν έγινε η σύγκρουση και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Η κηδεία τους πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα. Τα δύο παιδιά κηδεύτηκαν μαζί.

Ο 54χρονος αστυνομικός και ο 15χρονος γιος του

Στη λίστα των νεκρών από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη βρίσκονται ένας 54χρονος αστυνομικός και ο 15χρονος γιος του από το Κορδελιό. Οι δυο τους είχαν ταξιδέψει μαζί στην Αθήνα. Αποφάσισαν να καθίσουν μια ημέρα παραπάνω επειδή ο Παναγιώτης είχε τα γενέθλιά του. Όμως, η μοίρα τούς έπαιξε άσχημο παιχνίδι...





Πατέρας και γιος άφησαν πίσω τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του 15χρονου Παναγιώτη, τα οποία έμειναν ολομόναχα. Από τη ζωή είχε φύγει και η μητέρα τους πριν πέντε χρόνια και τώρα πρέπει να σταθούν μόνοι στα πόδια τους.

Η Αθήνα

Τραγικό επίλογο είχε και η Αθηνά. Για δύο ημέρες ήταν αγνοούμενη, όταν τελικά ταυτοποιήθηκε η σορός της.




Η 32χρονη επέστρεφε από την Αθήνα στην Κατερίνη όπου ζούσε. Ήθελε να αγκαλιάσει την δύο ετών κορούλα της που την άφησε για λίγες ημέρες. Όμως δεν γύρισε ποτέ. Βρήκε και αυτή τραγικό θάνατο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Μαζί της βρισκόταν και ο σύζυγός της, ο οποίος κατάφερε να επιζήσει.