Με το βίντεο των οπαδών να να σνιφάρουν ύποπτη «λευκή σκόνη» στις εξέδρες να έχει γίνει viral στα social media, η West Ham τιμώρησε με αποκλεισμό από το γήπεδο «London Stadium» τα άτομα που εμπλέκονται.

Το βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έναν οπαδό να βάζει την ύποπτη «λευκή σκόνη» στο κεφάλι ενός φαλακρού άντρα και έναν άλλο να τη σνιφάρει στις εξέδρες του σταδίου.

Η West Ham καταδίκασε τη συμπεριφορά τους, απαγορεύοντάς τους την είσοδο στο «London Stadium». «Ο σύλλογος είναι αηδιασμένος με το περιεχόμενο του βίντεο και ενέργησε γρήγορα ώστε να εντοπιστούν οι παραβάτες» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του συλλόγου.

«Σύμφωνα με την προσέγγιση της μηδενικής ανοχής μας, τα στοιχεία των παραβατών διαβιβάστηκαν αμέσως στην αστυνομία. Και σε όλα τα άτομα αναστάλθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας τους. Ως εκ τούτου δεν μπορούν να εισέλθουν στο «London Stadium» και να ταξιδέψουν με τον σύλλογο για εκτός έδρας αγώνες.

Εν αναμονή της δικής μας έρευνας, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποκλεισμό των παραβατών επ’ αόριστον. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους συμπεριφορά», συμπλήρωσε.