Με το χαμό που επικράτησε άμα τη δημοσιοποιήσει του διαλόγου του μηχανοδηγού με το σταθμάρχη, μερικές μέρες πριν την πολύνεκρη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, στον οποίο το κύριο θέμα συζήτησης η παραγγελία ήταν σουβλάκια, ο πρώτος μίλησε στην εκπομπή «T-live» και έδωσε τις εξηγήσεις του. 

Χαρακτηριστικά, τόνισε ότι κάλεσε στο τηλέφωνο το σταθμάρχη, λόγω εντοπιότητας, προκειμένου να του προτείνει ένα μέρος για να παραγγείλει. 

«Ήμασταν 12 ώρες στον δρόμο και ψάχναμε να βρούμε ένα τηλέφωνο να φάμε κάτι. Είναι μεμπτό αυτό; Τρεις ώρες πριν γίνει το οτιδήποτε. Δεν ήταν κανένα υπηρεσιακό τηλέφωνο, ήταν το προσωπικό μου τηλέφωνο, το οποίο πήρα τηλέφωνο εγώ στον σταθμό και ζήτησα από τον σταθμάρχη, γιατί είναι ντόπιος, ένα τηλέφωνο να φάμε κάτι γιατί ήμασταν από τις 10 το πρωί στο πόδι. Δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα εκείνη τη στιγμή», ανέφερε.

Στη συνέχεια τόνισε: «Ήθελα να φάω κάτι γιατί ήμουν 12 ώρες στο πόδι. Εργαζόμουν. Εσείς, όταν κάνετε διάλειμμα, δεν ζητάτε, δεν ψάχνετε να δείτε τι θα φάτε; Εγώ τελείωσα στις 23:45 όταν έφτασα Θεσσαλονίκη. Ήμουν από τις 10 το πρωί, καταλάβατε τι έγινε;»