Σε κλίμα βαθιάς οδύνης λένε σήμερα στην Περαία του Δήμου Έδεσσας το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο Νίκο Ναλμπάντη, τον μηχανοδηγό που έχασε τη ζωή του στη μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, οι συγγενείς και οι φίλοι του.


kideia_nalmpanti__2_

Παρών στην κηδεία είναι τελικά και ο πατέρας του 29χρονου, που εκδόθηκε στην Ελλάδα από την Τουρκία, καθώς οι επαφές της ελληνικής πλευράς με την τουρκική είχαν αίσιο τέλος.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η οικογένεια του 28χρονου ευγνωμονεί τους υπουργούς Νίκο Δένδια και Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανθρωπιά τους, την ανιδιοτελή βοήθειά τους και τις άμεσες ενέργειές τους για τον επαναπατρισμό του πατέρα του Νίκου, Δημήτρη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Νίκου Ναλμπάντη

Η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη ευχαριστεί τη γείτονα χώρα για την κατανόηση και την άμεση επιστροφή του Δημήτρη στην Ελλάδα.

Η οικογένεια του Νίκου Ναλμπάντη ευγνωμονεί τους υπουργούς Νίκο Δένδια, Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανθρωπιά τους, την ανιδιοτελή βοήθειά τους και τις άμεσες ενέργειές τους για τον επαναπατρισμό του Δημήτρη, εκπληρώνοντας την υπέρτατη επιθυμία του γιου του, Νίκου.

Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας.

Την ίδια ώρα, συγκλόνισε ο παππούς του 28χρονου, που ζήτησε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία των Τεμπών.

*Φωτογραφίες: protothema.gr