Στη «φάκα» της Αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα, τα οποία κατηγορούνται για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 32χρονου Αλβανού, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές λόγω των σχέσεων που είχε με τον υπόκοσμο και την μαφία, σε καφετέρια στα Σεπόλια στις 30/5 του 2021.

Σημειώνεται ότι εκείνη την ημέρα, ένας άνδρας είχε πλησιάσει τον 32χρονο Αλβανό, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε καφετέρια και τον πυροβόλησε 8 φορές, με αποτέλεσμα εκείνος να πεθάνει ακαριαία.

Στη συνέχεια, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από το σημείο, χρησιμοποιώντας διαφορετικά αυτοκίνητα (ΙΧ- ταξί).

Τώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της ΕΛΑΣ έχουν πέσει ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, οι οποίοι ευθύνονται για το θάνατο του 32χρονου και βοήθησαν τον εκτελεστή που κατά πληροφορίες, είναι επίσης Αλβανός, ο οποίος είχε έρθει στη χώρα προκειμένου να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου, να διαφύγει από το σημείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε αναλάβει τον σχεδιασμό της εκτέλεσης και τον τρόπο διαφυγής του εκτελεστή, όπως επίσης και την απόκρυψη του όπλου του εγκλήματος.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι συλλήψεις των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (15/3) μετά από ειδική αστυνομική επιχείρηση. Ο λόγος της εκτέλεσης φέρεται να είναι το εμπόριο ναρκωτικών. Μέχρι στιγμής ο άνθρωπος που τράβηξε τη σκανδάλη αναζητείται από τις Αρχές.