Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται δύο δράστες που μαχαίρωσαν έναν 15χρονο παιδί στον Άγιο Παντελεήμονα το απόγευμα της Παρασκευής (17/3).

Η αστυνομία μετά από έρευνα κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει εχτές (18/3) το απόγευμα έναν 20χρονο και έναν 15χρονο οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της επίθεσης εις βάρος του ανηλίκου. Σημειώνεται ότι αναζητείται για την συμμετοχή του στην ίδια επίθεση και άλλος ένας 18χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα περιπολικό το οποίο αναζητούσε τους δράστες κατάφερε και εντόπισε τον 20χρονο εχθές το απόγευμα στην ίδια περιοχή και τον ακινητοποίησε. Ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αιχμηρό αντικείμενο. Οι αστυνομικοί άμεσα τον οδήγησαν στο τμήμα όπου και ταυτοποιήθηκε για την επίθεση που έγινε εις βάρος του 15χρονου το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας.

Στη συνέχεια ο 15χρονος που συμμετείχε και αυτός τη ληστρική επίθεση πήγε αυτοβούλως στο τμήμα όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.