Απάντηση στις νέες αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Γρηγόρη Λέων με φόντο την υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, έδωσε ο ιατροδικαστής. Υπενθυμίζεται ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε πως όσες φορές είχε συνεργαστεί με τον κ. Λέων, κατέληγε να χάνει στις δίκες…

Την ώρα που η 34χρονη κατηγορούμενη βρίσκεται στη φυλακή και δίνει μάχη στο δικαστήριο, Αλέξης Κούγιας και Γρηγόρης Λέων συγκρούονται με φόντο την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Ο ιατροδικαστής απαίτησε μία συγγνώμη από τον ποινικολόγο για τα σχόλια και τις ύβρεις εναντίον του, το τελευταίο διάστημα. 

Οι χαρακτηρισμοί που εξαπέλυσε εναντίον του ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, προκάλεσαν την αντίδραση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.



Απαντώντας στις αιτιάσεις του Αλέξη Κούγια ότι όσες φορές είχε συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Λέων ως πραγματογνώμονα σε δικαστικές υποθέσεις, δεν είχαν κερδίσει ποτέ, καθώς δεν υποστήριζε αυτά που ήθελε ο δικηγόρος, ο ιατορδικαστής είπε ότι «επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι δεν είμαι ιατροδικαστής “juke box”, αφού είπε ότι δεν έλεγα ότι μου ζητούσε να λέω».

«Είπε και ο ίδιος επί σειρά ετών ότι συνεργαζόμαστε. Επομένως επί σειρά ετών επέλεγε να χάνει; Εάν έχει έναν επιστήμονα ο οποίος για τον όποιο λόγο δεν του κάνει, γιατί τον κρατάει; Συνεργαζόμαστε για σειρά ετών, για τουλάχιστον 10 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων.

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό “μ…..ς” του Αλέξη Κούγια εναντίον του, ο κ. Λέων είπε «όταν είσαι σε δύσκολη θέση μπορεί να λες οτιδήποτε, αλλά ακόμη και η απελπισία δεν μπορεί να σε οδηγεί σε τέτοιους χαρακτηρισμούς και απαιτώ μια συγγνώμη».

«Χυδαίες εκφράσεις τέτοιου επιπέδου απαιτούν μια συγγνώμη», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ανέφερε ότι επίκεται τις επόμενες ημέρες, να βρεθεί σε δίκη με τον κ. Κούγια, αλλά σε διαφορετικές πλευρές.