Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Τετάρτης, μετά από «τρελή» και ανεξέλεγκτη πορεία αγροτικού οχήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 11 το πρωί όταν οδηγός του αγροτικού οχήματος που κινούνταν στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή με κατεύθυνση προς κέντρο, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε δύο οχήματα, πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε σε σταθμευμένα οχήματα από το αντίθετο ρεύμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από το τροχαίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο οδηγός του αγροτικού.

lmlklkmlllk
kllkklllkklm
lmmmkllk
_________

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός επιτάχυνε ξαφνικά ταχύτητα και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρισκόταν στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας. Αμέσως μετά το όχημα που βρισκόταν εκτός ελέγχου πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα του δρόμου το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι την πορεία του να ανακόψουν τα σταθμευμένα οχήματα.

Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να αντιμετώπισε κάποιο παθολογικό πρόβλημα και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπήρχε μηχανική βλάβη, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

*Φωτογραφίες: protothema.gr