Παρασύρθηκαν από κακές παρέες, ενώ και το ίδρυμα που φιλοξενεί τα δύο παιδιά της δεν ήταν το κατάλληλο, υποστηρίζει η μητέρα της 14χρονης, η οποία βιαζόταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Ειδικότερα, η μητέρα της 14χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έδωσε τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στην κόρη της.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο η 14χρονη φιλοξενούνταν στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, από το οποίο όμως είχε φύγει πάνω από 50 φορές. Η μικρή και η 16χρονη αδελφή της είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο κρίθηκε ακατάλληλο, ενώ έχει ακόμα δύο αδέλφια που βρίσκονται σε άλλο ίδρυμα.

 «Εγώ πήγα στον εισαγγελέα και ζήτησα να βάλει τα παιδιά μου σε ιδρύματα γιατί δεν μπορούσα να τα μεγαλώσω», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της 14χρονης, προσθέτοντας ότι το έκανε για να είναι τα παιδιά της ασφαλή και να έχουν μια καλύτερη ζωή.

 Ωστόσο, όπως είπε, ένιωθε ότι στο συγκεκριμένο ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη τα παιδιά της κινδύνευαν, αφού μπαινόβγαιναν σε αυτό όποτε ήθελαν.

 «Μιλούσα μαζί της, αλλά όχι συχνά. Ένιωθα ότι δεν ήταν ασφαλής. Μπαινόβγαιναν και οι δύο όποτε ήθελαν. Είχαν φύγει πολλές φορές. Δεν με ενημέρωνε ποτέ το ίδρυμα. Μου έκρυβαν πολλά πράγματα. Τους ρώταγα πού ήταν τα παιδιά και μου έλεγαν θα γυρίσουν, τους ρωτούσα πόσο καιρό έλειπαν και δεν μου απαντούσαν. Θέλω να πάνε σε άλλο ίδρυμα, μέχρι να μπορέσω να ορθοποδήσω και να τα πάρω υπό την εποπτεία μου», είπε.

 Η μητέρα υποστηρίζει ότι η 14χρονη παρασύρθηκε από τις κακές παρέες, προσθέτοντας ότι είναι συντετριμμένη απ' όσα έμαθε και σοκαρισμένη.

 «Ντρέπομαι για τα παιδιά μου. Δεν ευθύνομαι εγώ, έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω», είπε, όμως παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά τους για να τα στηρίξει.

 Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως μαστροπός, αλλά κι ένας πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος φέρεται να μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τα ερωτικά ραντεβού της 14χρονης.

 Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία. Αναμένεται να απολογηθούν αύριο Παρασκευή.