Αίσιο τέλος για τη μητέρα και την κόρη της που είχαν εξαφανιστεί από τη Χαλκιδική. Η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές, δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια όσο και το τριών ετών παιδί της.

Η 26χρονη, με καταγωγή από τη Γαλλία, συζούσε με έναν Έλληνα στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και είχαν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι. Έφυγε την περασμένη Τρίτη 21 Μαρτίου από το σπίτι τους στην περιοχή της Νικήτης και τελικά επέστρεψε στη γενέτειρά της.

Ο σύντροφός της έκανε μήνυση για αρπαγή και ειδοποιήθηκε και η Interpol. Τελικά σήμερα, Παρασκευή 26 Μαρτίου, η νεαρή μητέρα επικοινώνησε με την Ελληνική Αστυνομία μέσω βιντεοκλήσης για να δείξει ότι το παιδί είναι καλά, ενώ ενημέρωσε και τον σύντροφό της και πατέρα του μικρού κοριτσιού.

Ο 32χρονος ήταν αυτός που στις 22 Μαρτίου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μητέρα και κόρη δεν είχαν δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τον ίδιο να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.