Για ακόμη μια χρονιά οι εικόνες και τα βίντεο που καταγράφηκαν από την μεγάλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου εντυπωσιάζουν.

Η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε τη στιγμή της απογείωσης των Rafale, προκειμένου να λάβουν μέρος στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με τα πλάνα να είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Εξίσου εντυπωσιακά με τη στιγμή της απογείωσης των Rafale, είναι και τα ιπτάμενα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων, που «έσκισαν» τον αττικό ουρανό, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τους εορτασμούς της 202ης επετείου της Επανάστασης του 1821.

lklkmklmmkl
klkmllkmkml
klmlkmklklmlk
klklmklml

Υπενθυμίζεται πως στη σημερινή παρέλαση «πρεμιέρα» έκαναν τόσο τα άρματα μάχης Leopard, όσο και τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale και τα F-16 Viper, με τα γαλλικά μαχητικά να έχουν δώσει το «παρών» και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου του 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, πεζοπόρα τμήματα, άρματα μάχης, πέρασαν μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλων επισήμων.