Μια νέα σοκαριστική υπόθεση bullying διαδραματίστηκε σε σχολείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, μαθήτριες επιτέθηκαν σε νεαρή και βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό της, τον οποίο ανήρτησαν στο TikΤok.

Την υπόθεση έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι γονείς της κοπέλας που δέχτηκε την επίθεση και καταγγέλλουν ότι η κόρη τους -μαθήτρια τρίτης γυμνασίου- έπεσε θύμα ξυλοδαρμού δύο φορές στο σχολείο της, ενώ, όπως λένε, πέφτει συνεχώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές.

Η μητέρα φέρεται να το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου, αλλά και στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση, χωρίς να ανταποκριθεί κανείς.


Ανήρτησαν στο TikTok το βίντεο του ξυλοδαρμού της μαθήτριας

Όπως υποστηρίζει, το περιστατικό του ξυλοδαρμού που έλαβε χώρα πριν από περίπου 10 ημέρες, ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα, με το πρόσωπό της κόρης της, αλλά και της μαθήτριας που δείχνει ότι τη χτυπάει να φαίνονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο αυτή η μαθήτρια, αλλά είναι και αυτή η οποία αποτύπωσε τη σκηνή με το κινητό της, καθώς και άλλες, οι οποίες τράβηξαν το κορίτσι από ένα κατάστημα στον Εύοσμο και το οδήγησαν στα σκαλάκια στο πίσω μέρος της πλατείας, όπου έγινε το δεύτερο σκηνικό, όπως αναφέρει.

Μάλιστα, η μητέρα καταγγέλλει ότι έχει ενημερώσει το σχολείο, αναφέροντας ότι το παιδί έχει υποστεί στο παρελθόν κάψιμο μαλλιών, λεκτικά ανάρμοστη συμπεριφορά, εναπόθεση σκουπιδιών στην τσάντα της και συνεχείς απειλές.

«Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις μου ότι πέφτει θύμα μπούλινγκ, αδιαφορείτε», σημειώνει, απευθυνόμενη στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ένα κορίτσι χτυπάει στο πρόσωπο τη συμμαθήτριά του έξω από μια πιτσαρία, με μια άλλη συνομήλικη να βιντεοσκοπεί. Προηγουμένως, την είχαν σύρει από τα μαλλιά στο σημείο αυτό, που θεωρείται από τα κεντρικότερα του Ευόσμου.

Ο δικηγόρος της ανήλικης, Αθανάσιος Χατζάκος, καταγγέλλει ότι υπάρχουν και άλλοι δράστες του περιστατικού.