Την ώρα που ο 66χρονος λυράρης από το Ηράκλειο της Κρήτης ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και εκπόρνευσης ενός 16χρονου αγοριού, ο προσωπικός του λογαριασμός στο Facebook εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτός, με τους διαδικτυακούς του φίλους να αναρτούν το ένα μετά το άλλο τα υβριστικά μηνύματα σε βάρος του κάτω από τις φωτογραφίες του.

Οι περισσότεροι του γράφουν πως με τις πράξεις του, ξεφτίλισε ένα περήφανο νησί, ενώ άλλοι δηλώνουν σίγουροι πως στη φυλακή θα τον περιλάβουν οι συγκρατούμενοι του και θα καλοπεράσει από το ξύλο που θα φάει.

Μάλιστα, αρκετοί είναι και αυτοί που του εύχονται τον θάνατο με κάθε τρόπο.



Είχε κληθεί για υπόθεση πορνογραφίας ανήλικης

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας του αγοριού Γιώργος Κοκοσάλης, που κατήγγειλε τον λυράρη, είπε ότι ο 66χρονος είχε κληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ασφάλεια Ηρακλείου για ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκοσάλη, η υπόθεση έχει μεγάλη «ουρά». Ο ίδιος εκτίμησε ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα και απηύθυνε έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν. Ο δικηγόρος εκτιμά ότι κι άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα του λυράρη, ο οποίος είχε πρόσβαση σε ανήλικα λόγω και της ιδιότητας του δασκάλου μουσικής.

*Πληροφορίες: protothema.gr