Οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Σηστού στο Κερατσίνι έχουν σοκαριστεί από το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την 45χρονη γειτόνισσά τους, που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού και επίθεσης με μαχαίρι από τον 43χρονο σύντροφό της.

Μπορεί, όπως λένε, να άκουγαν συχνά φωνές και καβγάδες από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν πως ένας τσακωμός θα έφτανε κοντά στο έγκλημα.

Μια ηλικιωμένη κάτοικος της ίδιας πολυκατοικίας με το ζευγάρι αναφέρει στο protothema.gr:  «Ακούγαμε καβγάδες από το διαμέρισμά της. Φωνές, τσακωμούς, σαν να κουβαλούσαν έπιπλα ακουγόταν. Δεν ξέραμε τι μπορεί να γίνεται», ενώ θυμάται ένα παρόμοιο περιστατικό πριν από αρκετά χρόνια με θύμα την 45χρονη καταγγέλλουσα.

«Είχε γίνει πάλι και πλακώθηκαν στο ξύλο. Ήταν πριν από περίπου 16 χρόνια . Είχε γίνει ένας πολύ χοντρός καβγάς με τον σύντροφο που είχε τότε η κοπέλα. Αλλά είχε γίνει χαμός τότε, πετούσαν τα πράγματα έξω, φώναζαν, σκοτώθηκαν. Τους είχε ακούσει όλη η γειτονιά», περιγράφει η ίδια.

Τι καταγγέλλει η γυναίκα

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης μετά τις 21:30, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να μαλώνει μέσα στο διαμέρισμά τους επί της οδού Σηστού. Κάποια στιγμή, όπως υποστηρίζει η 45χρονη, ο σύζυγός της την εξανάγκασε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και στη συνέχεια την έβρισε και την ξυλοκόπησε.

Ο 43χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τη γυναίκα στον λαιμό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ η 45χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Το θύμα φέρει εκδορές στον λαιμό, ενώ σε βάρος του 43χρονου συζύγου της σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, βιασμό και ξυλοδαρμό.