Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού ενός 6χρονου κοριτσιού στο Πέραμα, καθώς μετά τον 43χρονο Ιρακινό ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη και στη μητέρα.

Συγκεκριμένα στην 27χρονη ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Υπενθυμίζεται πως ο αλλοδαπός αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για τις άσεμνες πράξεις σε βάρος της ανήλικης. Ειδικότερα ο 43χρονος Ιρακινός, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια Πειραιά.

Εκεί, ο εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό ανήλικου κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύθηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά τον ανήλικο.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του τακτικού ανακριτή, ενώπιον του οποίου αναμένεται να οδηγηθεί ο 43χρονος στις 11 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί.

Παράλληλα, κρίσιμα θεωρούνται τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υπεβλήθη το κορίτσι, καθώς και η κατάθεσή του για όσα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στο αποθηκάκι του πλυντηρίου αυτοκινήτων στο οποίο έμενε και εργαζόταν ο Ιρακινός.

Αρχικά η ανήλικη είχε αναφέρει στη μητέρα της πως ο 43χρονος τη χάιδευε στα γεννητικά της όργανα πάνω από τα ρούχα, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε πως κάποια στιγμή ο «Άγγελος» προχώρησε και εσωτερικά.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, η μητέρα της 6χρονης, μιλώντας στο Mega, δήλωνε πως «ένιωθε σιχαμάρα» και ήθελε να δει τον 43χρονο στη φυλακή.

«Νιώθω πιο πολύ σιχαμάρα, ότι αυτόν τον άνθρωπο τον είχα 5 χρόνια φίλο, τον εμπιστευόμουν. Τι να σας πω τώρα; Η κόρη μου αυτή τη στιγμή δεν θέλει να ακούει τίποτα γι’ αυτό. Μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει σε κανέναν ούτε από την Αστυνομία ούτε σε κανέναν», είπε η μητέρα του παιδιού.

«Μου λέει άσε το παιδί, θα του βάλω εγώ θερμόμετρο. Όταν μπήκα εγώ στο αποθηκάκι, τον έπιασα να πειράζει το παιδί μου από πάνω από τα ρούχα και δίπλα είχε σε ένα συρτάρι, μέσα στο ντουλαπάκι που έχει τα εργαλεία του μαγαζιού για τα αυτοκίνητα, ένα όπλο. Είδα το όπλο και φοβήθηκα, σκέφτηκα ότι είμαι μόνη μου στο μαγαζί, εγώ, αυτός και το παιδί και ότι μια λάθος φωνή, ίσως από τον φόβο του να αντιδρούσε», συμπλήρωσε.

«Η κόρη μου είναι πανικόβλητη, με ρωτά αν έχει μπει μέσα στη φυλακή γιατί έτσι θα νιώσει ασφάλεια. Πετάγεται στον ύπνο της και είναι ταραγμένη».