Νέες διαστάσεις στην τραγωδία των Τεμπών, ιδίως για τα όσα προηγήθηκαν του δυστυχήματος τη  μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου, δίδονται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες μετά και την προφυλάκιση του επιθεωρητή Βόλου, ο οποίος έχει εμπλέξει στην απολογία του και τους 3 σταθμάρχες Λάρισας, αλλά και τον σταθμάρχη Παλαιοφάρσαλου

Ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων Ν. Μπαρτζώκης σε επιστολή του προς το Πολιτιστικό Κέντρο Σιδηροδρομικών Λάρισας, το οποίο εδρεύει απέναντι από τον σταθμό ερωτά εάν την ημέρα του δυστυχήματος, αλλά και την προηγούμενη 27-2-23 (Καθαρά Δευτέρα), πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο εκδήλωση στο κτίριο του ή δίπλα στον ΟΣΕ.

Μάλιστα, ζητεί από το προεδρείο και τα μέλη του  να τον  πληροφορήσουν εάν γνώριζαν που βρίσκονταν οι τρεις σταθμάρχες μεταξύ 6.00 μ.μ. και 23.35 μ.μ. «την ώρα δηλαδή ακριβώς που ήρθε η τροχαία στο σταθμαρχείο μετά το δυστύχημα».

Η επιστολή εστάλη 21 Μαρτίου και έως σήμερα δεν έχει απαντηθεί.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας στον  ειδικό εφέτη ανακριτή, ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσαλου Γ. Ζήντρος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, συμμετέχει στο διοικητικό όργανο του πολιτιστικού κέντρου.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή ΕΔΩ.