Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 71χρονης γυναίκας, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, ως δράστης του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος γιος της.

Eγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο στο όνομά του και έτσι βρήκαν το σπίτι του.

Αστυνομικοί έκαναν «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο»,
μέσα στο οποίο βρέθηκε η σορός της 71χρονης και το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στα κοιμητήρια της περιοχής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία

«Πρωινές ώρες σήμερα (4/4) εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα εντός ΙΧΕ αυτοκινήτου σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας. Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Το χρονικό

Όλα έγιναν στην περιοχή της Χαλκηδόνας, πίσω από το κοιμητήριο. Με το πρώτο φως της ημέρας, έφτασε κοντά στο σημείο ένας υπάλληλος κτηνιατρείου που θεώρησε ύποπτο το παρατημένο όχημα.

Από μακριά, δεν είχε δει πως υπήρχε μέσα μία δολοφονημένη γυναίκα.

«Είδα το αυτοκίνητο που ήταν εδώ παρατημένο και πήρα την Ασφάλεια τηλέφωνο, λέω θα είναι κλεμμένο γιατί έχουν ξαναγίνει τέτοια συμβάντα εδώ, να έρθουν να το πάρουν να το δώσουν στον ιδιοκτήτη», λέει ο Θεόδωρος Σταμούλης.

Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο στις 08.10. Είδαν το τραύμα της γυναίκας στο κεφάλι και γύρω της μία λίμνη αίματος. Αμέσως εστίασαν στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

«Βγαίνοντας από εδώ, είδα δύο αμάξια από απόσταση 100 μέτρων, στην επιστροφή όταν γύρισα από το περπάτημα, είδα την αστυνομία και πλήθος κόσμου», λένε μάρτυρες.

Το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί από κάτοικο της περιοχής που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Η γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε αυτό, έχασε τη ζωή της από κυνηγετική καραμπίνα που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί, όπως και οι δράστες.

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια ήταν η γυναίκα αυτή να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση ναρκωτικών. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως το σημείο αυτό είναι κέντρο της παραβατικότητας.

«Είναι το 3 – 4 αυτοκίνητο που παίρνουν από εδώ πίσω, κλεμμένα. Η περιοχή εδώ πέρα είναι κέντρο παραβατικότητας, είναι όλα ναρκωτικά τα οποία τα γνωρίζουν άπαντες. Μηδενός εξαιρουμένου».