Σε «μάστιγα» φαίνεται ότι εκτυλίσσονται τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας μεταξύ μαθητών και μαθητριών, καθώς ακόμα ένα συμβάν που έγινε στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, ένας ξυλοδαρμός ανάμεσα σε μαθήτριες του σχολείου τραβήχτηκε σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε το evima.gr. Σύμφωνα με το evima.gr, το περιστατικό σχολικής βίας συνέβη για τα μάτια ενός αγοριού πριν από έναν μήνα και όπως φαίνεται και στο βίντεο, μια μαθήτρια που φοιτεί σε άλλο λύκειο της πόλης μπαίνει στο σχολείο και αρχίζει να χτυπάει με μανία τη μαθήτρια του ΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμη.

Η Ματίνα Ρέτσα, δημοσιογράφος στο evima.gr, μίλησε στην εκπομπή Live News για το συμβάν στο ΕΠΑΛ της Χαλκίδας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως όταν οι καθηγητές αντιλήφθηκαν το περιστατικό βγήκαν αμέσως στο προαύλιο του σχολείου, ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού και κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ δεν ενημερώθηκε για το συμβάν η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει η κ. Ρέτσα, αφορμή για να δημοσιευτεί το συγκεκριμένο βίντεο ήταν ένας άλλος ξυλοδαρμός που είχε γίνει πριν από λίγες μέρες μπροστά σε καθηγητή και μέσα στη σχολική αίθουσα. Μάλιστα, ο μαθητής δάγκωσε τον συμμαθητή του.

Δείτε βίντεο