Ένας από τους σημαντικότερους μάρτυρες της υπόθεσης Πισπιρίγκου καταθέτει αυτές τις ημέρες στο δικαστήριο. Η δίκη είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τη βασική κατηγορουμένη να παραβρίσκεται στη δίκη ύστερα από την ξαφνική απουσία της για λόγους υγείας.  Στο εδώλιο καταθέτει ως μάρτυρας ο Ανδρέας Ηλιάδης, ο εντατικολόγος του νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα, στο οποίο είχε νοσηλευτεί η 9χρονη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Του εξέφραζε την ευγνωμοσύνη της

Σύμφωνα με τo Live News, αν και πλέον η κατηγορουμένη στέκεται απέναντι από τον γιατρό, μηνύματα της ίδιας αποδεικνύουν τη στάση που είχε απέναντί του 2 χρόνια πριν, όταν η 9χρονη κόρη της επέστρεψε στο σπίτι τετραπληγική.

 Σε μηνύματα προς τον κ. Ηλιάδη, στις 19/07/21, γράφει:

 «Ήρθαμε στο σπίτι μας! Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά. Να στέλνετε τα παιδάκια πίσω στα σπίτια τους και τους γονείς τους».

 Αυτή η ευγνωμοσύνη της 34χρονης μητέρας, σήμερα κατηγορουμένης, εκφράζεται και σε άλλα μηνύματα προς τον γιατρό.

 Ωστόσο, παρά τις ευχαριστίες, συγγενής της Πισπιρίγκου είχε δηλώσει ότι η κατηγορουμένη δεν εμπιστεύεται τον κ. Ηλιάδη.

 Δείγμα της καχυποψίας της ήταν το αίτημα για την επιστροφή του πανιού της Ίριδας πάνω στο οποίο είχε βρεθεί αίμα και υγρό του μωρού.

 Η αναφορά στην κεταμίνη

Στη χθεσινή του κατάθεση ο γιατρός του νοσοκομείου του Ρίου αναφέρθηκε στην κεταμίνη και στην υποψία του ότι αυτή χορηγούνταν κατά καιρούς και όχι μόνο όταν τελικά πέθανε η Τζωρτζίνα.

 Στο συμπέρασμα αυτό οδηγήθηκε καθώς, όπως λέει, όταν η μικρή έπαθε ανακοπή στο Καραμανδάνειο είχε σιελόρροια, γι’ αυτό και δεν μπορούσε ο γιατρός του νοσοκομείου να κάνει τη διασωλήνωση.

 Σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, η σιελόρροια προκαλείται από την κεταμίνη, συμπέρασμα στο οποίο οδηγείται και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

 «Στην όλη διαδικασία ταιριάζει η κεταμίνη».