Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής (7/4) στην διάβαση του τρένου στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Μηθύμνης όταν ένα παιδί 16 χρόνων παρασύρθηκε από τον προαστιακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες το 16χρονο παιδί επιχείρησε να περάσει από μια διάβαση πεζών που βρισκόταν λίγο μέτρα πιο κάτω από τις μπάρες και παρασύρθηκε από τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όταν κατέβηκαν οι μπάρες ασφαλείας το παιδί επιχείρησε να περάσει τις γραμμές του τρένου χωρίς να ελέγξει. Τότε ο φύλακας φώναξε, αλλά το παιδί δεν άκουσε. Οι ίδιοι μάρτυρες αναφέρουν οτι το παιδί φαίνεται να σάστισε από την εικόνα του τρένου που ερχόταν κατά πάνω του και κοκάλωσε πάνω στη γραμμή και το τρένο τον εκσφενδόνισε μακριά.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διακομίστηκε με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ήδη διασωληνωμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).  Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε κατεπειγόντως με ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).