Στενότατες φαίνεται να είναι οι σχέσεις που διατηρούσε ο 33χρονος αστυνομικός, συνελήφθη να διακινεί ναρκωτικά χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, με τράπερς και ανθρώπους της νύχτας.

Όσα τον «δένουν» με τους τράπερς

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός στο δεξί του μπράτσο έχει τατουάζ τον τράπερ MADCLIP, ο οποίος σκοτώθηκε σε πριν από δύο χρόνια σε τροχαίο. Ο άνδρας μάλιστα φαίνεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον συγκεκριμένο τράπερ, αφού στο παρελθόν είχε αναρτήσει στο TikTok βίντεο από κοινές τους εξόδους.

Επιπλέον, ο 33χρονος αστυνομικός – bodybuilder φέρεται να ήταν ανάμεσα στους μπράβους που ήρθαν στα χέρια στον άνευ προηγουμένου καυγά που είχε ξεσπάσει πέρυσι ανάμεσα σε δύο πασίγνωστους τράπερς στα μουσικά βραβεία.

Πιθανό να «δάνειζε» το υπηρεσιακό του όπλο για βίντεο κλιπ

Οι επαφές του όμως με τους καλλιτέχνες της τραπ δεν φαίνεται να σταματούν εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίορκος αστυνομικός συχνά… δάνειζε το υπηρεσιακό του όπλο σε τραπερς φίλους του προκειμένου να φωτογραφίζονται ή να τραβούν βίντεο κλιπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο του 2021, 26χρονος τράπερ ζωσμένος με δύο όπλα ποζάρει σε κατάμεστο κλαμπ της Αθήνας. Το βίντεο είχε προκαλέσει σάλο και ερωτήματα καθώς το ένα από τα δύο όπλα παραπέμπει σε 9αρι usp, όπλα που έχουν τα στελέχη της αστυνομίας και μάλιστα έφερε και σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 26χρονος είχε δηλώσει τότε πως το όπλο ήταν ρέπλικα και το είχε για τις ανάγκες γυρισμάτων βίντεο κλιπ χωρίς ωστόσο να προχωρήσει περαιτέρω η έρευνα.

«Συνήθως πήγαινε με τα μπουκαλάκια που είχε τις πρωτεΐνες, καθόταν νωχελικά, μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν εκτελούσε τα καθήκοντά του», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Αύριο ο 33χρονος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή.

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega