Μόνος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σε κελί της ΓΑΔΑ, παραμένει ο 33χρονος τερματοφύλακας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου. Ωστόσο, η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται, με την κατάθεση της 17χρονης που τον κατήγγειλε για βιασμό να προκαλεί αίσθηση. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News, η  κοπέλα έχει ήδη ζητήσει να εξεταστεί από ιατροδικαστή, με τον κατηγορούμενο ποδοσφαιριστή να αρνείται από την πρώτη στιγμή τα όσα του αποδίδονται.

Ο 33χρονος, που είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, υποστηρίζει πως η ανήλικη ήταν εκείνη που τον προσέγγισε ερωτικά σε μπαρ του Κολωνακίου, με τη 17χρονη να εμφανίζεται οργισμένη από τους ισχυρισμούς του και να παραμένει, όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της, σε κατάσταση σοκ.

 Η 17χρονη κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, όταν η ίδια με την παρέα της βρισκόταν σε μπαρ στο Κολωνάκι.

 Η κατάθεση της 17χρονης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News, η 17χρονη ανέφερε σχετικά στην κατάθεσή της: «Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του. Έπειτα από πέντε λεπτά, επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον χώρο VIP, ξαναγύρισα».

 Όπως υποστηρίζει η μαθήτρια, ο 33χρονος τερματοφύλακας άρχισε να γίνεται όλο και πιο πιεστικός με το πέρασμα της ώρας.

 «Ύστερα από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά και ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του και με κακοποίησε».

 Η 17χρονη από το Βέλγιο, που βρισκόταν στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές, έκανε λόγο για στιγμές φρίκης στο μπαρ, που στοιχειώνουν την κάθε της σκέψη.

 «Εγώ ύστερα από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου που δεν ήταν στον χώρο VIP ήρθε και με πήρε από εκεί. Έπειτα από αυτό επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μία φίλη μου».

 Από τη στιγμή που συνελήφθη, ο 33χρονος τερματοφύλακας υποστηρίζει πως είναι αθώος.

 «Δεν υπάρχει βιασμός. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ βία. Δεν ισχύουν αυτά που περιγράφονται και δεν ήξερα την ηλικία της κοπέλας».

 Από τον 33χρονο έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA, το οποίο εξετάζεται.

 «Ζητώ να τιμωρηθεί και να εξεταστώ από ιατροδικαστή»

Η σύλληψη του αθλητή που έχει κάνει άνω-κάτω την ομάδα που αγωνίζεται, έγινε τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, όταν η 17χρονη βρέθηκε απέναντί του σε αστυνομικό τμήμα.

 «Στις 6 το πρωί και ενώ βρισκόμουν ήδη στο ξενοδοχείο, μας κάλεσε ένα άτομο από την παρέα μας, ότι βρισκόταν στο Α.Τ., καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα. Προσήλθαμε από κοινού στο τμήμα όπου βρισκόταν και το άτομο το οποίο ενήργησε εις βάρος μου, το οποίο αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του εις βάρος μου βιασμού. Επιθυμώ να εξεταστώ από ιατροδικαστή και την ποινική του δίωξη. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω».

 Σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 Ο 33χρονος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον ανακριτή, ενώ ήδη με απόφαση του προέδρου της ομάδας που αγωνιζόταν, διακόπηκε τόσο το δικό του συμβόλαιο όσο και του συμπαίκτη του που ήταν μαζί του στο μπαρ του Κολωνακίου.