Ανείπωτος είναι ο θρήνος για τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του 28χρονου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα στον Άλιμο.

Την ίδια ώρα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο notia.gr δείχνει τον οδηγό του Smart, που φέρεται ότι παραβίασε το STOP, προκαλώντας το τροχαίο δυστύχημα στον Άλιμο, να βγαίνει μόνος του από το αυτοκίνητο.

 Όπως δείχνει βίντεο που δημοσίευσε το notia.gr, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ηλικιωμένος γιατρός, που κατάφερε να βγει από το τουμπαρισμένο όχημα μόνος του και πριν φτάσουν τα σωστικά συνεργεία. Ο οδηγός έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


 Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 28χρονος καρφώθηκε πάνω στο αυτοκίνητο, που φέρεται ότι παραβίασε το STOP.

 Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 28χρονος εκτινάχθηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του Smart, το οποίο τούμπαρε.

 Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν το άψυχο σώμα του μοτοσικλετιστή, ενώ τη σορό του παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 Θρήνος για τους γονείς

 Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του 28χρονου, που έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος, ελπίζοντας ότι ο γιος τους θα μπορούσε να κρατηθεί στη ζωή.

 Όταν όλα έσβησαν, οι γονείς άρχισαν να θρηνούν, με αποτέλεσμα όλοι να βουρκώσουν.

 Σύμφωνα με το notia.gr, στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά τροχαία λόγω της παραβίασης του STOP.

  Συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων του

Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα για τον 28χρονο Νίκο είναι συγκλονιστικά.

 Οι φίλοι του έχουν κατακλύσει την ιστοσελίδα του στο Facebook με μηνύματα αγάπης και αποχαιρετισμού: «Έφυγες στα 28 σου χρόνια καβάλα στη μηχανή σου για τον παράδεισο. Καλό ταξίδι, αγαπημένε μου».

 «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πώς νιώθω τώρα, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφυγες, αδερφέ μου, θα είσαι μέσα στην καρδιά μου Νίκος Μάκος. Καλό παράδεισο, αδερφέ μου».

 «Γιατί, βρε Νίκο, σου τα έλεγα και δεν άκουγες! Καλό παράδεισο!».

  «Έφυγες γρήγορα, Νικόλα μας... τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά σου και σε όσους σε αγάπησαν... Πέτα ψηλά, φίλε μου».