H 17χρονη μαθήτρια περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις στιγμές της σεξουαλικής της κακοποίησης από τον Μπόρις Κλέιμαν, την ώρα που ο 33χρονος ποδοσφαιριστής παραμένει σε κελί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Η ανήλικη από το Βέλγιο ήρθε στην Ελλάδα εκδρομή με το σχολείο της. Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου με συμμαθήτριές της πήγες σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι. Εκεί γνωρίστηκε με τον τερματοφύλακα του Βόλου.

«Στις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος, μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα. Άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Ξεκίνησε να με αγγίζει στο σώμα μου πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα».

«Επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον VIP χώρο, ξαναγύρισα. Μετά με πλησίασε ξανά, ξεκίνησε να μου μιλάει, όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Του γύρισα την πλάτη μου, για να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και παραμέρισε το εσώρουχό μου».

Η κοπέλα ζήτησε αμέσως βοήθεια από τους φίλους της, οι οποίοι επιτέθηκαν στον ποδοσφαιριστή και σε έναν συμπαίκτη του. Στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.

«Το μόνο σχόλιο που μπορώ να σας κάνω, είναι η δήλωση του εντολέα μου, ότι είναι αθώος, ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη, είτε βία, είτε βιασμό, είτε οτιδήποτε άλλο από αυτά που κατηγορείται», είπε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Θαμώνας στο μπαρ επιβεβαιώνει στο MEGA τις καταγγελίες

Θαμώνας που διασκέδαζε εκείνο το βράδυ στο διπλανό τραπέζι περιγράφει αποκλειστικά στο MEGA τις κινήσεις του ποδοσφαιριστή.

«Καθόμουνα δίπλα σχεδόν, εκεί στον VIP χώρο που ήταν ο ποδοσφαιριστής. Είναι λίγο ένα σημείο πιο απομονωμένο. Τον αναγνώρισα, ήταν ευδιάθετος, ήταν μαζί με έναν άλλον συμπαίκτη του. Είχαν μαζέψει στην παρέα 5-6 κορίτσια. Αυτό που παρατήρησα εγώ ήταν ότι κάποια στιγμή υπήρξε μία ένταση. Μία σύρραξη ας πούμε κάπως εκεί, βγήκαν έξω μαζί με άλλους και πλακώθηκαν».

Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ελήφθησαν δείγματα DNA, ενώ πάρθηκε δείγμα και από τα νύχια του ποδοσφαιριστή.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό, είναι παντρεμένος και πατέρας 3 μικρών παιδιών. Αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.