Συμμορία φέρεται να είχαν συστήσει οι τέσσερις συλληφθέντες που λήστεψαν τα ξημερώματα της Τετάρτης έναν πεζό στη Γλυφάδα.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των τεσσάρων κατηγορουμένων οι δύο είναι ανήλικοι ηλικίας 16 και 17 χρονών. Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι ηλικίας 21 και 18 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κατάφεραν να εξιχνιάσουν ακόμα δύο περιπτώσεις ληστειών από τους συγκεκριμένους νεαρούς.

Πρόκειται για τις εξής περιπτώσεις:

-βραδινές ώρες της 16ης Απριλίου 2023 στη Γλυφάδα, από κοινού με ακόμα δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας, προσέγγισαν δύο 20χρονους ημεδαπούς και αφού τους ακινητοποίησαν ασκώντας σωματική βία και με την απειλή σουγιά, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και

-βραδινές ώρες της 13ης Απριλίου 2023 στη Γλυφάδα, από κοινού με ακόμα δύο μέλη της εγκληματικής ομάδας, προσέγγισαν τρεις (3) ανήλικους και με την απειλή σωματικής βίας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ζακέτα και ρολόι.

Οι κατηγορούμενοι προκειμένου να ληστέψουν τα θύματά τους δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν βία. Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμμορία συμμετείχε και άλλος ένας 16χρονος, ο οποίος αυτή τη στιγμή αναζητείται.