Ξεχειλίζει η οργή του πατέρα της Καρολάιν, ο οποίος ζει πλέον στις Φιλιππίνες με τη σύζυγό του και την εγγονή τους, τη μικρή Λυδία. Το παιδί μεγαλώνει πλέον μαζί με τα ξαδελφάκια του και ζει μια φυσιολογική ζωή, μακριά από την Ελλάδα.

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφασισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δε θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παράλογα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς στην εκπομπή Live News.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε και για την ώρα εκείνη που η Λυδία θα μάθει την αλήθεια για τη βιολογική μητέρα της:

«Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες».

«Οι γονείς του δολοφόνου ήθελαν τη Λυδία για εγωιστικούς λόγους»

Ο κ. Κράουτς μίλησε ακόμα και για τη δικαστική διαμάχη που είχαν με τους γονείς του συζυγοκτόνου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

«Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους», τόνισε.