Στη φυλακή οδηγήθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 49χρονη που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο άνδρα της, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του με σοβαρά εγκαύματα στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

 Ο δικηγόρος υπεράσπισής της Τάσος Χατζηγιάννης, όπως δήλωσε, θα υποβάλει αίτημα αποφυλάκισής της με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

 Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διημέρου-τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

 Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της

 Σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο πατέρας της 49χρονης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης ανέφερε ότι ο εγκαυματίας χτυπούσε την κατηγορούμενη συστηματικά. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον ανακριτή να μην προφυλακιστεί η κόρη του διότι δεν έχει κανέναν άλλον να τον φροντίσει εκτός από εκείνη. Ο πατέρας της 49χρονης ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του τού είπε πως έχει μετανιώσει για την πράξη της.


 Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 58χρονος

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 58χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκαυματίας παραμένει διασωληνωμένος στη Β' ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και βαρύτατη.

 Πηγή: aeolostv