Δεν έχουν τέλος -δυστυχώς- οι καταγγελίες για βία και επιθέσεις σε ανηλίκους στην Πάτρα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ένας 11χρονος ξυλοκοπήθηκε από συμμορία ανηλίκων και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ φοβάται ακόμα και να πάει σχολείο.

Πάτρα: «Δέχτηκε μπουνιές στην πλάτη», λέει η γιαγιά του παιδιού

Η γιαγιά του 11χρονου περιέγραψε στο pelop.gr τον εφιάλτη που έζησε το παιδί, όταν έπεσε θύμα επίθεσης από ανήλικους Ρομά:

«Ο εγγονός μου πήγε στο super market με 5 ευρώ πάνω του, για να αγοράσει κάποια είδη. Έξω από το κατάστημα ήταν τρεις Ρομά, δύο μικροί και ένας πιο μεγάλος. Τον προκάλεσαν με ερώτηση, ο εγγονός μου επιτάχυνε και προσπάθησε να φύγει, για να μπει γρήγορα μέσα, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Δέχτηκε μπουνιές στην πλάτη, ευτυχώς δεν έπεσε κάτω και την τελευταία στιγμή -πριν η επίθεση συνεχιστεί- μπήκε μέσα. Έντρομος φώναξε τον παππού του, μιλήσαμε με την Αστυνομία, αλλά δυστυχώς δεν εμφανίστηκε κανείς. Μάλιστα, ο σύζυγός μου κατέβηκε κάτω, μισή ώρα μετά το συμβάν, και οι τρεις ανήλικοι Ρομά κάθονταν στο ίδιο σημείο, λες και δεν έτρεχε το παραμικρό. Τα πλησίασε και με άγριο ύφος ρώτησε για την επίθεση στον εγγονό μου και τότε έφυγαν τρέχοντας. Ο εγγονός μου σήμερα φοβάται ακόμα και στο σχολείο να πάει. Είναι μαθητής Ε’ Δημοτικού. Πήγε με συνοδεία, έστω κι αν είναι κοντά στο σπίτι μας».