Για την κατάσταση της υγείας του γιου της, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι στην Ακρόπολη, από δύο 17χρονους μίλησε η κ. Βογιατζή, μητέρα του 18χρονου.

 «Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης», είπε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις», ενώ σημείωσε «Το παιδί είναι καλύτερα. Έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Έχουμε πορεία ακόμα γιατί η μαχαιριά ήταν τεράστια». Ο 18χρονος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό, μετά τις δύο μαχαιριές στο λαιμό και την κοιλιά που δέχθηκε από τους δύο 17χρονους που τον λήστεψαν.

 «Ψυχολογικά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συνειδητοποιήσει και ο ίδιος. Βρέθηκε ξαφνικά στο κρεβάτι 18 χρονών παιδί. Είναι αναστατωμένος. Είναι εκνευρισμένος. Δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα», τόνισε η κ. Βογιατζή.

  «Η ληστεία έγινε για το τσαντάκι που είχε πάνω του και το κινητό» επισήμανε η μητέρα του 18χρονου και στην συνέχεια τόνισε: «Έχει κάποια δέκατα από χθες, λογικό όπως μου είπα μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη. Δεν ξέρουμε πότε θα πάρουμε εξιτήριο».

 Σχολιάζοντας τις πρώτες δηλώσεις του γιου της όταν βγήκε από το χειρουργείο, η μητέρα του Δημήτρη είπε συγκινημένη ότι τους ζήτησε συγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά «συγνώμη για την αναστάτωση». «Το παιδί είναι καλά, όλα τα δύσκολα πέρασαν», είπε η κ. Βογιατζή.