Μπροστά σε ακόμα ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας βρέθηκαν οι αστυνομικοί, όταν μια 28χρονη ξυλοκόπησε την 54χρονη μητέρα της μέσα στο σπίτι τους στον Βόλο. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τρίτης όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε κόρη και μητέρα, με την 28χρονη να χτυπά με γροθιές στο κεφάλι την 54χρονη. Η νεαρή φέρεται να ζήτησε χρήματα από την μητέρα της, που είπε ότι δεν έχει να της δώσει και αφού μάλωσαν, πάνω στην ένταση την γρονθοκόπησε μια φορά στο πρόσωπο και της προκάλεσε σωματική βλάβη.
Μετά από έγκληση της 54χρονης κατά της κόρης της, η 28χρονη συνελήφθη, κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που της άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και την παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Η 28χρονη ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ζητώντας από το δικαστήριο νομική συμπαράσταση, ώστε να έχει συνήγορο του Δημοσίου, καθώς, όπως είπε, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ορίσει η ίδια δικηγόρο. Όταν ρωτήθηκε από το Δικαστήριο αν έχει κάπου να μείνει, για να μην είναι στο ίδιο σπίτι με την μητέρα της, είπε ότι μπορεί να μείνει σε φίλους της, αλλά δεν έπεισε και αποφασίστηκε να παραμείνει κρατούμενη μέχρι αύριο Παρασκευή.
 «Δεν την θέλω στο σπίτι δεν την θέλω μαζί μου» δήλωσε χθες στην έδρα του Αυτοφώρου η 54χρονη μητέρα.