Άφατος είναι ο θρήνος για τον θάνατο του 14χρονου, ο οποίος έπεσε από το ποδήλατο και χτύπησε σε βράχο στο Αγρίνιο. Ο έφηβος βγήκε για βόλτα με τον ξάδελφό του, κάτι που δεν έκανε για πρώτη φορά. Ο κατηφορικός και δύσβατος δρόμος τον πρόδωσε. Η μητέρα του θα θυμάται για πάντα το παιδί που τη χαιρέτησε και της είπε ότι δεν θα αργούσε

Το ρεπορτάζ του MEGA συγκέντρωσε μαρτυρίες. «Πήγαιναν συχνά τα παιδιά, ήταν η κακιά η ώρα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

«Τι δακρυσμένοι, πονέσαμε πολύ, κρίμα, το είχαμε εδώ το παιδάκι αυτό», λένε, στο MEGA, φίλοι και συγγενείς.

Ο ξάδελφός του, σε κατάσταση σοκ, ξεκίνησε να φωνάζει για βοήθεια, μήπως κάποιος τους άκουγε και τους εντόπιζε, όσο ο 14χρονος ήταν πεσμένος δίπλα από τον μεγάλο βράχο και βαριά τραυματισμένος.

«Βγήκα ξυπόλυτη έξω, έλεγα τι έγινε το παιδί. Ήρθε η μάνα, έμαθε το μαντάτο και ήρθε αυτού για να δει, τι να δει, μετά πέρασε το ασθενοφόρο και το πήρανε», είπε μάρτυρας.

Εκεί άρχισε το δράμα γι' αυτήν την οικογένεια. Το ασθενοφόρο παρέλαβε το άτυχο αγόρι και με τη συνοδεία Αστυνομίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Όλοι παρακαλούσαν για ένα θαύμα, όμως ο 14χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

«Κρίμα στον πατέρα και τη μάνα, ήταν το μοναχοπαίδι τους»


«Κρίμα στον πατέρα και στη μάνα, ένα παιδάκι είχαν από την ξενιτιά να το μεγαλώσουν, να το σπουδάσουν εδώ, ήξεραν τι θα τους βρει;».

Ήταν το μοναχοπαίδι μιας οικογένειας που τα τελευταία 20 χρόνια ζούσε στην Κυψέλη Αγρινίου. Μία οικογένεια που προσπαθούσε να σπουδάσει το παιδί της δουλεύοντας στα χωράφια, με όνειρα για ένα λαμπρό μέλλον.

Συγγενείς και συμμαθητές θα αποχαιρετήσουν τον 14χρονο που έφυγε με τόσο τραγικό τρόπο πρόωρα από τη ζωή.