Φίλοι και γνωστοί δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο αντιδήμαρχος  Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης. Ο κ. Λασκαρίδης τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν στα εγκαίνια της δημοτικής βιβλιοθήκης. 

Ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας μίλησε στον Alpha για τον τραυματισμό του κ. Λασκαρίδη και μοιράστηκε το σοκ του και την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα, όπως είπε, λίγο πριν το ατύχημα του είχε στείλει ευχετήριο μήνυμα για τα γενέθλιά του.

 «Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δημοσιογράφος. Έχει κάνει πολύ μεγάλο πολιτιστικό έργο στην Καλλιθέα. Έχει κάνει το Θέατρο της Δευτέρας, παίρνει θιάσους και κάθε Δευτέρα παίζουν εκεί. Χθες είχε τα γενέθλιά του. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι… πώς από το τίποτα, τι μπορεί να φέρει μια στιγμή και ξαφνικά να κινδυνεύει η ζωή του. Η εγχείρηση πήγε καλά απ’ ό,τι έμαθα και παρακαλώ τον Θεό να γίνει καλά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ματαράγκας.

 Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση.

 Μετά την χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί σε ΜΕΘ.

  Η ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Λάζαρου Λασκαρίδη από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς αναφέρει τα εξής:

 «Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

 Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

 Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».