Το Τμήματ Ανθρωποκτονιών συνεχίζει την έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στο συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Γιώργου Καραϊβάζ. Η δολοφονία του δημοσιογράφου φαίνεται πως εντάσσεται σε μια σειρά ανεξιχνίαστων υποθέσεων που εμπλέκονται με το οργανωμένο έγκλημα, το οποίο έχει απλώσει τα πλοκάμια στη διακίνηση νοθευμένων καυσίμων και όχι μονο.

Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Καραϊβάζ

Από την πρώτη στιγμή ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Καραϊβάζ φωτογραφίζεται ένας ποινικός ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές.

Η αίσθηση αυτή δημιουργείται από το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με επικοινωνίες μεταξύ ατόμων που έχουν απασχολήσει τις Αρχές, είχε δώσει πληροφορίες στην ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση τους.

Οι συνομιλίες αυτές συμπεριλαμβάνονται στον φάκελο της Greek Mafia, όπου εκεί σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Καραϊβάζ, ο δημοσιογράφος παρακολουθούνταν παράνομα από την ΕΥΠ, ενώ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχει χαθεί μεγάλος όγκος από τις συνομιλίες που είχε απομαγνητοφωνήσει η Υπηρεσία.

Στο μικροσκόπιο τα «καθαρά» κινητά

Μεγάλο βάρος οι αρχές ρίχνουν στην προμήθεια και την χρησιμοποίηση καθαρών κινητών τηλεφώνων από τα άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Καραϊβάζ, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Από την έρευνα κατέληξαν πως αγοράστηκαν από μαγαζί στην Πανόρμου, ενώ ο υπεύθυνος φαίνεται πως είναι γνωστός ατόμων που συνδέονται με τους συλληφθέντες της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Οι Αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε έλεγχο και στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συλληφθέντων αλλά και των εταιρειών καθαρισμού.