Ήταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν δύο λεωφορεία που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ της μονής του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το χειρόφρενο του ενός λεωφορείου λύθηκε, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν ανάμεσα τρεις 14χρονες μαθήτριες και να τραυματιστούν.

Στο MEGA μίλησε η γιαγιά μιας από τις μαθήτριες που τραυματίστηκαν, η οποία ανέφερε ότι η εγγονή της τραυματίστηκε ελαφρά.

«Πήγαιναν σε ένα μοναστήρι να προσκυνήσουν. Η διευθύντρια, απ’ ό,τι είπε, σφήνωσαν στο πούλμαν. Λύθηκε το χειρόφρενο από το ένα πούλμαν και έπεσε πάνω σε τρία κορίτσια. Η διευθύντρια μας είπε ότι το δικό μας παιδί δεν ήταν εκεί, αλλά είδε αίματα στο χέρι».

«Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί, είχε ταραχτεί. Στο χέρι της έχει κάτι γρατσουνιές, απ’ ό,τι μας είπαν. Αυτό έχουν πει και στη μαμά της, η οποία έχει ξεκινήσει και έχει πάει στο Αγία Σοφία».

Οι μαθήτριες, οι οποίες βρίσκονταν στην Αίγινα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθήτριες φέρουν εκδορές, ενώ η μία εξ αυτών φέρει και κακώσεις στον θώρακα.