Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Καραϊβάζ και τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη με σκοπό την εξιχνίαση του εγκλήματος και τον εντοπισμό του ατόμου (ή των ατόμων) που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο δημοσιογράφος.

Το ενδεχόμενο σύνδεσης δράστη της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ με τη δολοφονία 39χρονου επιχειρηματία που ασχολείτο με το εμπόριο καυσίμων, δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega και την εκπομπή Live News.

Το ενδεχόμενο κοινού δράστη για τις δολοφονίες Καραϊβάζ και 39χρονου επιχειρηματία

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μέλη της οικογένειας του 39χρονου ισχυρίζονται ότι στις δύο δολοφονίες υπάρχει κοινό πρόσωπο ως δράστης. Θεωρούν ότι ο 39χρονος δολοφονήθηκε από έναν από τους κατηγορούμενους για φυσική αυτουργία στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Επισημαίνεται ότι η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έγινε στις 9 Απριλίου 2021 ενώ του 39χρονου επιχειρηματία έγινε τον Ιούνιο του 2022 στον Γέρακα.

Οι κάμερες ήταν κλειστές την ημέρα της επίθεσης και ο 39χρονος το γνώριζε

Ο προφυλακισμένος άνδρας ήταν γνωστός του 39χρονου και του είχε προτείνει τρεις ημέρες πριν από τη δολοφονία του να αφαιρέσει τους επίορκους αστυνομικούς, με το σκεπτικό πως εάν συνέβαινε κάτι εναντίον του δεν θα μπορούσαν να αντιδράσουν.

Το συμβάν αυτό οδήγησε την οικογένεια στον ισχυρισμό ότι είναι και ο άνθρωπος που εκτέλεσε τη δολοφονία, σε συνδυασμό με το ότι οι κάμερες ήταν κλειστές ακριβώς τις ημέρες που έγινε η επίθεση και ο ίδιος ο 39χρονος το γνώριζε.

Το πιο παράξενο της υπόθεσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, είναι το γεγονός ότι ο άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 39χρονου και είναι προφυλακισμένος για τη δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, έχει αναλάβει δύο από τα βενζινάδικα του 39χρονου.

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega