Είναι μία υπόθεση η οποία έχει περάσει χαμηλά από τα ραντάρ της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της αντίστροφης έκθεσης που έλαβε η υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες Αρχές άσκησαν ποινική δίωξη σε βάρος της μητέρας, καθώς ένα από τα δύο αδέλφια ισχυρίστηκε πως η μητέρα τους γνώριζε πάρα πολύ καλά τι περνούσαν, καθώς είχε πλήρη γνώση του τι έκανε ο 53χρονος Σύρος σύντροφός της.

Απολογία

Ο 53χρονος απολογήθηκε την περασμένη Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας για την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ενώ ο ίδιος αρνείται τα όσα του αποδίδονται, κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρεις ακόμη άνδρες, εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί ένας 36χρονος Πακιστανός, ένας 37χρονος Αφγανός, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον τρίτο. Εκτιμάται από τις Αρχές πως τουλάχιστον οι δύο έφυγαν από την Κρήτη μόλις ξέσπασε η υπόθεση.

Κατ’ εξακολούθηση

Οι αλλοδαποί κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και άπαξ τελεσθέντα από άγνωστο δράστη, και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση. Έτσι λοιπόν, σε βάρος της 51χρονης γυναίκας αποδίδεται η κατηγορία για συνέργεια στις πράξεις του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων σε βάρος του παιδιού της.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 8 Μαΐου 2023.