Εξοργισμένος με τις δηλώσεις Κούγια - Πισπιρίγκου στη δίκη της 36χρονης κατηγορουμένης για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας δηλώνει ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος περνά στην αντεπίθεση.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσαν στον Μάνο Δασκαλάκη οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την Τζωρτζίνα, η οποία έμεινε τετραπληγική ύστερα από τις ανακοπές που υπέστη. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το παιδί το «σκότωσαν» οι γιατροί, καθιστώντας το «φυτό», μιας και, όπως υποστήριξε, δεν έβλεπε, δεν είχε αντίληψη και δεν κινείτο.

Στο άκουσμα όλων αυτών, ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να καταθέσει στοιχεία κατά της πρώην συζύγου της, την οποία κατηγορεί ότι δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το νεκρό τους παιδί προς όφελός της στη δίκη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκινά να συγκεντρώνει υλικό και κυρίως βιντεοληπτικό, το οποίο περιέχει αποσπάσματα από την Τζωρτζίνα, ούσα πλέον τετραπληγική. Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, έχει συγκεντρώσει βίντεο και από αυτά που του έστελνε η κατηγορούμενη, με το παιδί και να γελά και να αντιδρά και να έχει αντίληψη γενικότερα, κόντρα σε όσα υποστηρίζουν Κούγιας και Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει να αποδείξει ότι το παιδί και έβλεπε και άκουγε και είχε αντίληψη.