Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν, το βράδυ της Παρασκευής, δύο ανήλικοι στην Καλαμάτα από ομάδα ανηλίκων. Τα θύματα κατέληξαν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένα.

«Κλοτσιές, γροθιές, το παιδί ξάπλωσε κάτω, δεν μπορούσε να ορίσει τα πόδια του, τα χέρια του, ένιωθε σαν έρμαιο. Είναι και αθλητής, έχει κάποια φυσική κατάσταση», αναφέρει η μητέρα του 16χρονου, μιλώντας στο MEGA. «Είχε κάποια αντανακλαστικά εκείνη τη στιγμή ότι πρέπει να επιβιώσω, αυτό ένιωθε, ότι πρέπει να επιβιώσω, πρέπει να φυλάξω το κεφάλι μου και να επιβιώσω, γιατί χτυπήθηκε πολύ στο κεφάλι το παιδί», προσθέτει.

«Δεν υπάρχει αιτία να σαπακιάζουμε ένα παιδί στο ξύλο. Να το κακοποιούμε. Δύο παιδιά. Δεν υπάρχει αιτία», δήλωσε επίσης η μητέρα του 16χρονου από την Καλαμάτα.

 «Ένας αστείος λόγος. Ένα κορίτσι»

Ο 16χρονος αθλητής και ο φίλος του βρέθηκαν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Υπαπαντής, για να λυθεί μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, όπως λέει η μητέρα του παιδιού στο LIVE NEWS.

«Ένας αστείος λόγος. Ένα κορίτσι, χώρισε αυτόν που σας είπα και τα έφτιαξε με έναν φίλο του γιου μου και αυτό έφτασε να πάρει μορφή σαν σχέδιο εκδίκησης. Και ο γιος μου το είχε σαν ιδέα “να ζητήσω συγγνώμη” για να τελειώνει», προσθέτει.

«Μπαμπά, με χτύπησαν άσχημα»

Όμως, η συμμορία ανηλίκων είχε στήσει ενέδρα στα δύο ανυποψίαστα αγόρια που δέχτηκαν λυσσαλέα επίθεση με σιδερογροθιές. « Ήταν 6-7 παιδιά αυτά που χτυπήσανε τον γιο μου. Κατάφερε να ξεφύγει και να τρέξει. Γιατί το ένιωθε ότι δεν θα επιβιώσει. Το ένιωθε πολύ έντονα αυτό, ότι δεν θα επιβιώσει. Κατάφερε κι έτρεξε, απομακρύνθηκε, μπήκε σε ένα μαγαζί, μπήκε σε μία τουαλέτα. Κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, είδε ότι στέκεται, έτρεμε ολόκληρος, το καταλάβαινε ότι έχει τραυματιστεί και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει τον πατέρα του. Του είπε: ”μπαμπά, με χτυπήσαν άσχημα, είμαι όρθιος, νομίζω ότι είμαι καλά, είμαι όρθιος», περιέγραψε η μητέρα του 16χρονου.

Το 4ο περιστατικό βίας μέσα σε λίγες μέρες

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ο άγριος ξυλοδαρμός των δύο 16χρονων αγοριών το βράδυ της Παρασκευής ήταν το τέταρτο περιστατικό βίας που λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Καλαμάτας μέσα σε λίγες μέρες. Κάτι που μαρτυρά πως η κατάσταση με τις συμμορίες ανηλίκων φαντάζει πλέον ανεξέλεγκτη.

Δείτε βίντεο από τον ξυλοδαρμό των ανηλίκων