Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα (9/5) εκ νέου οι τέσσερις συλληφθέντες για τον βιασμό της 22χρονης στον Τύρναβο το προηγούμενο Σάββατο (6/5), αφού χθες ζήτησαν και έλαβαν 24ωρη προθεσμία για να απολογηθούν

Η συγκεκριμένη υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελία που υπέβαλε το ίδιο το θύμα στις Αρχές, στην οποία ανέφερε ότι 5 άτομα ασέλγησαν εις βάρος της το περασμένο Σάββατο την ώρα που η ίδια αποχωρούσε από το πανηγύρι του Τυρνάβου με προορισμό τη Λάρισα.

Η Αστυνομία ύστερα από τα όσα κατήγγειλε το θύμα ενήργησε γρήγορα και προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 16 - 17 ετών για τον βιασμό της κοπέλας και ακόμα ένας 14χρονος για συνέργεια. Επίσης, αναζητείται ακόμα ένας ανήλικος για συμμετοχή στον βιασμό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες φέρεται να παρέσυραν την άτυχη κοπέλα σε μια οικοδομή την ώρα που εκείνη αποχωρούσε από το παζάρι του Τυρνάβου και εκεί τη βίασαν τέσσερα άτομα. Επίσης, φέρεται ένα ακόμα άτομο να βρισκόταν στον χώρο και να κατέγραφε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι δεν αποδέχτηκαν την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίζονται ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της 22χρονης.