Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων Ηλείας, διαπιστώθηκε ότι ένας άνδρας στην κατοικία του στα Σαβάλια, εξασφάλιζε παράνομα την ηλεκτροδότηση του ακινήτου.

Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο (ιδιοκτησίας άλλου ατόμου) το οποίο κατασχέθηκε και εξετάζεται αν είχε κλαπεί. Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράνομη οπλοκατοχή. Να σημειωθεί ότι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Δύο όπλα

Επίσης, μία γυναίκα συνελήφθη διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην κατοικία της σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, βρέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία κατείχε παράνομα και κατασχέθηκαν. Το ίδιο βράδυ, συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας άνδρας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Στιλέτο

Στο Βόλο, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας Έλληνας, κατά τον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα στιλέτο το οποίο κατασχέθηκε. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.