Λίγες εβδομάδες μετά το άγριο περιστατικό bullying εναντίον 15χρονου μαθητή του Αρσάκειου από έξι συμμαθητές του (τον είχαν δέσει με πετονιά), ένας από τους εμπλεκομένους φέρεται να έστρεψε τα βέλη του εκφοβισμού αυτή τη φορά σε καθηγήτριά του.

Σύμφωνα με καταγγελία το μεσημέρι της Δευτέρας, το τμήμα του 15χρονου και των φερόμενων ως δραστών άλλαζε αίθουσα για να παρακολουθήσει το επόμενο μάθημα. Εκείνη την ώρα μια καθηγήτρια από άλλο τμήμα βγήκε από την αίθουσά της για να κάνει παρατήρηση σε ομάδα μαθητών που έκαναν έντονη φασαρία. Τότε ο 15χρονος, σύμφωνα με την «Καθημερινή», έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς την καθηγήτρια (επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα), την αποκάλεσε «φάλαινα» και χτύπησε δυνατά την πόρτα της τάξης της συγκεκριμένης καθηγήτριας, ενώ αναβόσβηνε και τα φώτα στον διάδρομο έξω από την αίθουσα. Στο σημείο έσπευσε μέλος της διεύθυνσης του σχολείου, που απομάκρυνε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο γραφείο των καθηγητών.

 Σημειώνεται, πάντως, ότι ο σύλλογος διδασκόντων του Αρσάκειου αποφάσισε αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για όλους τους μαθητές που είχαν εμπλακεί στο περιστατικό βίας κατά του συμμαθητή τους, κάτι που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει γίνει.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή