Στο Δικαστικό Μέγαρο Άρτας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/05) ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε για πολλές ώρες στο αυτοκίνητο δεμένη τη μόλις 5,5 μηνών κόρη του, με αποτέλεσμα το βρέφος να πεθάνει.

«Το παιδί είχε αποκοιμηθεί στο καρεκλάκι. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και έφυγα με το υπηρεσιακό για Λευκάδα» φέρεται να υποστήριξε ο 37χρονος πατέρας, κατά την απολογία του.

«Όταν με κάλεσε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο στις 14:40 ρωτώντας με πού είναι το παιδί μας της απάντησα στον βρεφονηπιακό σταθμό. Εκείνη μου είπε ότι βρίσκεται εκεί και την ενημερώνουν ότι το παιδί δεν ήρθε» είπε επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA.

«Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το είχα πάει. Μπήκα ανάποδα στο δρόμο και έφτασα στο αυτοκίνητο μου. Το παιδί μου ήταν νεκρό» ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας.

Σημειώνεται ότι μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, ενώ απαγορεύεται να εξέλθει από τη χώρα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο