Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες του οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου. Στους δύο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια πολύ νωρίς το πρωί προκειμένου να απολογηθούν για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της αρπαγής κατά συναυτουργία μετά την απόρριψη της αίτησης που κατέθεσαν χθες οι συνήγοροί τους περί ακυρότητας της διαδικασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες,οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες στις απολογίες τους και υποστήριξαν πως δεν έχουν την οποιαδήποτε εμπλοκή με τη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα απολογούνται και οι δύο γιοι του καταδικασμένου εγκεφάλου, ένας εν ενεργεία και ένας εν αποστρατεία αστυνομικοί, για τις ίδιες κατηγορίες με τους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν βάσει ενταλμάτων.